Un article per fer veure una mica en general el meu dia a dia en Torino. També dedicat de forma una mica més personal a ma mare i als avis, el Miquel menja bé!
El resultat d'una tarda a la cuinaEl procediment es detalla a continuació. ;)
Servidor, pràcticament a l'inici.
En la foto anterior, s'observa la ceba esperant, els alls sent pelats i picats mentre es comença a coure/daurar el pebrot vermell.
Detall en primer plà del pebrot fent-se
La ceba ha estat inclosa, esperen l'albergínia i el tomàquet
Un bon raig de vi blanc, abans del tomàquet
Cuino per separat dos sofregits, un de pollastre i l'altre de vedella. És per això que des de bon principi hi ha dos grans recipients, tot i que la base és la mateixa per ambdós.
Els troços de pollastre en moviment
Fent una mica de temps, a l'acabar
Pràcticament al final
I finalment, la primera imatge... el menjar per una vintena d'àpats, cap al congelador!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada