15 de març 2009

Cuinar

Un article per fer veure una mica en general el meu dia a dia en Torino. També dedicat de forma una mica més personal a ma mare i als avis, el Miquel menja bé!


El resultat d'una tarda a la cuina


El procediment es detalla a continuació. ;)



Servidor, pràcticament a l'inici.


En la foto anterior, s'observa la ceba esperant, els alls sent pelats i picats mentre es comença a coure/daurar el pebrot vermell.

Detall en primer plà del pebrot fent-se


La ceba ha estat inclosa, esperen l'albergínia i el tomàquet


Un bon raig de vi blanc, abans del tomàquet


Cuino per separat dos sofregits, un de pollastre i l'altre de vedella. És per això que des de bon principi hi ha dos grans recipients, tot i que la base és la mateixa per ambdós.

Els troços de pollastre en moviment


Fent una mica de temps, a l'acabar


Pràcticament al final


I finalment, la primera imatge... el menjar per una vintena d'àpats, cap al congelador!